Rhodos vakantie aanbiedingen

Rhodos is een top drie vakantiebestemming in Griekenland onder Nederlanders. Van april tot en met oktober zijn er frequente en direct vliegverbindingen naar Rhodos vanaf Amsterdam Schiphol en diverse lokale Nederlandse luchthavens. In ongeveer 3 uur en 30 minuten vliegen ben je op het Griekse eiland Rhodos.

Door het grote aanbod van reizen en de grote keuze van accommodaties op Rhodos is er voor iedereen wel een geschikt vakantie adres te vinden. Zelfs op het laatste moment is er, met uitzondering van het hoogseizoen, vaak nog genoeg keuze uit het grote aanbod van last minute vakanties en aanbiedingen voor een vliegvakantie naar Rhodos.

Pakketreis of losse vlucht en hotel

Het is niet altijd de beste optie om een pakketreis te nemen voor Rhodos. Door het grote aanbod zijn er goede aanbiedingen te vinden voor een vakantie naar Rhodos als pakketreis, maar als je tijd hebt loont het om verder te zoeken.

Low cost airlines als Ryanair, Easyjet en Thomas Cook Airlines bieden tickets online aan naar Rhodos. Luchthavens zijn vaak lokale en kleinere luchthavens om vanaf te vliegen en mogelijk ook vanuit België of Duitsland.

Voor hotels kun je de apps of sites in de gaten houden van Booking of Hotels. Regelmatig komen hier interessante aanbieden langs en als je niet gebonden bent aan een bepaalde periode en kunt gokken op een last minute dan is dit de moeite waard. Op de website Rhodoslastminutes vind je een actueel en ruim aanbod van lastminute vakanties naar Rhodos.